Algefjerning – Sådan vinder du kampen mod algerne

Alger, Hvem kan lide dem? Absolut ingen.

Fjende nummer 1 i forhold til dårligt udseende på facader, terrasser, havemøbler, træbeklædning, indkørsler osv. Listen er uendelig lang og ligeså kan kampen imod algerne føles – men følg blot mine råd, så er kampen mod algerne hverken hård eller svær.

Alger kommer i mange afskygninger

Grønne, sorte, røde, store som små – alger findes i mange forskellige afskygninger. Der er lavet utallige undersøgelser af hvor vidt alger nedbryder de forskellige overflader de gror på og den moderne konklusion er at de som sådan ikke fremskynder processen. Så det største problem er at de ødelægger det æstetiske indtryk. Og ALLER vigtigst at skal du efterbehandle eksempelvis dine havemøbler med en havemøbel olie, male facaden eller hegnet er det ekstremt vigtigt der er rent for alger inden du går i gang. INGEN produkter kan hæfte på alger.

Heldigvis er algerne med de rette ”våben” og den fornødne viden forholdsvist nemme at vinde over. Hvis man skal være helt fri for algerne skal man tage kampen én gang forår og én gang efterår – til gengæld vil det så ikke være tidskrævende overhovedet.

På 20 minutter når man langt hvis der er tale om et almindeligt størrelse hus og grund.

Mine råd til at blive algefri

Her kommer jeg med en overkommelig og letanvendelig tilgang til kampen mod alger, som helt sikkert kan gøre netop DIN ejendom, indkørsel, terrasse osv. for evigt algefri.

Hvad skal du bruge – og hvordan?

Vælg kvalitet, som virker første gang – og som går helt i dybden, så du får algerne helt væk. Så sjovt er det jo heller ikke at bekæmpe alger, og selvom det ikke tager så lang tid som nogle frygter, så er der næppe grund til at spilde tiden.

En god algefjerner

Livet er for kort til ikke at bruge det rigtige produkt FØRSTE gang. Jeg anbefaler vores Algefjerner til Sten, Facader og Træ, som vi nu har den store fornøjelse at kunne tilbyde alle vore kunder her på shoppen og lige for tiden til en fantastisk pris, som med fordel kan købes i en samlet Algerens-pakke – så er du godt klædt på til kamp.

En fornuftig havesprøjte

Vælg gerne en god havesprøjte, som kan fordele algerensen uden at stoppe i dyse eller blive utæt. Det er bare ærgerligt, at opleve modstand fra det selvsamme produkt, som gerne skulle hjælpe dig af med algerne. Så det er min klare anbefaling, at man vælger en kvalitetssprøjte, som måske koster lidt mere, men til gengæld holder i lang tid – og som gør arbejdet til perfektion.

Blandingsforhold

Fortynd algerensen 1:20 i din sprøjte og fordel så produktet på de overflader der er angrebet eller kan risikere at blive det i fremtiden. Der er naturligvis altid større risiko for algeangreb ved store træer, buske osv. Vores produkt behøver ikke efterskylles. Det store indhold af aktivt stof vil sammen med vind og vejr gøre arbejdet for dig. Nemt og enkelt.

Lidt for grønt? Brug en stiv børste

Er du kommet lidt for sent ud, og alt er grønt, kan du med fordel bruge en stiv børste til at skrubbe det værste af, hvis du hurtigst muligt ønsker en ren og pæn overflade.

2 gange om året er nok

Følger du det enkle råd med to gange om året, vil det så til gengæld være sidste gang i dit liv, du skal spilde tiden på noget så LIGEGYLDIGT som ALGER.

GOD KAMP OG TILLYKKE MED DEN KOMMENDE SEJR!

, , , ,
Ingen resultater fundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu