Generelle oplysninger

Juridisk navn: Topmaling.dk Aps
CVR-nr.: 35781412
Adresse: Søndermarken 9, 9430 Vadum
E-mailadresse: info[@]topmaling.dk

Bemærk venligst, at ovenstående adresse ikke kan anvendes til hverken afhentning eller returnering.

Betaling
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Der er ingen gebyrer ved betaling på topmaling.dk

På topmaling.dk kan du betale med flg. betalingsmidler:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • VISA Electron
  • MasterCard
  • Maestro

Bestilling

Alle priser på topmaling.dk angives inklusive moms. Alle priser på topmaling.dk angives inklusive alle afgifter, told, moms mm.

Levering
På topmaling.dk er fragt altid gratis, uanset ordrestørrelse.

Medmindre andet står nævnt under det pågældende produkt, er leveringstiden 1-3 hverdage. Vi leverer til adresser i Danmark.

Levering sker med DSV, Danske Fragtmænd, +Plus Malergrossisten, Bring, GLS eller Post Danmark.

Vær opmærksom på, at vores gratis levering er betinget af, at vi må stille ordren ved døren eller andet hensigtsmæssigt sted – uagtet om modtager er hjemme.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende at sende en mail til info[@]topmaling.dk herom. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Ved brud af plombering på spande med maling frafalder din returret, da varen således ikke vil kunne videresælges.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle typer maling, træbeskyttelse, spartel og varer, hvor indholdet er væske eller på anden måde flydende.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 800 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Maling, som tones på baggrund af kundens ønske. Ved køb af skaffevarer, dvs. varer som bestilles hjem på opfordring af kundens ønske, frafalder fortrydelsesretten.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  3. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
  4. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
+Plus Malergrossisten Aalborg
Håndværkervej 29
9000 Aalborg

Vedlæg venligst en kopi af ordreseddel eller faktura ved returnering.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
+Plus Malergrossisten Aalborg
Håndværkervej 29
9000 Aalborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vedlæg venligst en kopi af ordreseddel eller faktura ved returnering.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos (indsæt virksomhedens juridiske navn) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på topmaling.dk er Jimmi Andersen.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Topmaling.dk Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info[@]topmaling.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info[@]topmaling.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du kan klage til:
Forbrugerombudsmanden
forbrugerombudsmanden.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
forbrugerombudsmanden[@]kfst.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 20-04-2017.

Menu